Now Reading:
CASE | JUN IGARASHI ARCHITECTS
Full Article 40 second read

CASE | JUN IGARASHI ARCHITECTS

A luminous contemporary home with just a touch of whimsy

Located in a residential neighborhood in Sapporo, Japan, Case is a minimal, single-family home by Japanese architecture firm Jun Igarashi Architects. In order to take full advantage of the small 50-square-meter building space, the architects built up, integrating wooden lofts that add 30 meters of extra floor space while keeping the residence open and bright.  Curved staircases connect the different elements and integrate a playful element. To provide an external buffer, steel wires were stretched from the roof to the garden, providing a support for climbing plants that create a green exterior “wall”.

Case-House10-640x426

Case-House11-640x426

Case-House9-640x460

Case-House8-640x960

Case-House7-640x426

Case-House6-640x960

Case-House5-640x414

Case-House4-640x960

Case-House3-640x960

Case-House2-640x416

Case-House1-640x443

[ via ] Don’t forget to follow Feeldesain on Twitter Facebook  + Pinterest to get all the latest updates.

Input your search keywords and press Enter.