Now Reading:
The Rainbow Chapel | Coordination Asia
Full Article 1 minutes read

The Rainbow Chapel | Coordination Asia

This stunning wedding space, named The Rainbow Chapel, was created by Coordination Asia. The multicoloured chapel, designed especially to be a place for the nuptials of young, creative couples, is situated inside the G+ PARK in Shanghai, China – part of the Shanghai Museum of Glass. The Rainbow Chapel itself makes use of glass in order to create a unique and colourful space. The round space is surrounded by glass panels of 65 different colours, creating a magical light inside the circular space. The shapes making up the structure are symbolically important, too. In Chinese culture, the circle represents fullness and unity, and the square represents honesty and virtue – essential elements in marriage. Around the chapel, there’s a shallow channel of water, separating the chapel from the park around it. Definitely not your usual wedding venue!

The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia01 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia02 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia03 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia04 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia05 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia06 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia07 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia08 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia09 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia10 The Rainbow Chapel feel desain Coordination Asia11

 

Don’t forget to follow Feeldesain on Twitter Facebook Pinterest to get all the latest updates.

 

Input your search keywords and press Enter.